Vprašanja in odgovori

V: Kaj je Milk Band?
O: Milk Band je zapestnica za dojenje. Doječim materam pomaga, da si zapomnijo na kateri strani so nazadnje podojile svojega otroka. Prav tako si lahko na njem zaznamujejo čas, ko so pričele z dojenjem, koliko časa so dojile, kdaj naj bi sledilo naslednje dojenje itd.

V: Ali se Milk Band obrabi?
O: S pravilno uporabo in vzdrževanjem, bi ena zapestnica morala zdržati celoten čas dojenja.

V: Koliko zapestnic bom potrebovala?
O: Določene stranke vzamejo zapestnice v vseh barvah, da jih lahko kombinirajo z različnimi oblačili. Vendar bi morala biti ena zapestnica popolnoma dovolj. Nekatere mame nosijo več zapestnic hkrati, posebno, če imajo dvojčke in z njimi beležijo tudi druge aktivnosti svojih otrok. Priporočamo uporabo ene zapestnice na doječega otroka.

V: Milk Band izgleda, kot da je narejen iz gume. Ali ga je udobno nositi?
O: Milk Band zapestnice so narejene iz mehkega, prožnega silikona. Vašega otroka ne bo nikakor motila, četudi bo nanjo prislonjen z vartom, ali katerim drugim občutljivim delom telesa.

V: Alergična sem na latex, ali bo Milk Band povzročil alergijsko reakcijo?
O: Za razliko od latexa, je silikon material, ki ne povzroča alergijskih reakcij.

V: Iz česa so narejene Milk Band zapestnice?
O: Milk Band zapestnice so narejene iz spojin silikonske gume, enakega materiala kakor so narejene otroške dude in cuclji.

V: Ali Milk Band lahko steriliziramo?
O: Da, Milk Band lahko sterlizirate tako, da ga spustite v vrelo vodo za 2 do 3 minute. Vendarle to lahko povzroči manjšo obledelost zapestnice.

V: Ali je Milk Band varen?
O: Da, Milk Band zapestnice so popolnoma varne! Narejene so iz čistega silikona, materiala, ki ne povzroča alergijskih reakcij. Kakorkoli že, priporočamo, da hranite zapestnico izven dosega otrok, saj vsebuje majhne delce, ki jih otroci lahko pogoltnejo.

V: Ali lahko plavam z Milk Band zapestnico?
O: Da, Milk Band zapestnico lahko nosite med vsakodnevnimi aktivnostmi tako na suhem, kakor tudi v vodi.

V: Ali se lahko indikator sname z zapestnice?
O: V normalnih okoliščinah, indikatorji ostanejo tam, kamor ste jih namestili, dokler jih ponovno ne premaknete. V primeru, da potrebujete rezervne indikatorje, nas o tem prosimo obvestite na info@chebeltza.com. Rezervni indikatorji so zastonj, plačate le skromno poštnino.

V: Ali lahko uporabljam Milk Band zapestnico tudi če ne dojim več?
O: Seveda lahko! Zapestnico lahko nosite, da vas opomne na čas sestanka, koliko kozarcev vode ste popili, koliko plenic ste zamenjali otroku čez dan, opominjanje do kdaj ste plačali parkirnino… karkoli. Pustite domišliji prosto pot!

V: Ali lahko uporabljam zapestnico četudi hranim otroka po steklenički?
O: Seveda! Ne glede na to, ali dojte, ali hranite otroka po steklenički, Milk Band vam bo pomagal pri beleženju otrokovih vsakodnevnih aktivnosti.

Podobné příspěvky: