Uporaba in vzdrževanje

Milk Band zapestnice za dojenje, vas opominjajo na kateri strani ste nazadnje podojili svojega otroka tako, da jo obrnete od znotraj navzven – ne s premikanjem z zapestja na zapestje! Če ste desničar, namestite zapestnico na levo roko in obratno.

Namestite zapestnico tako, da bo napis, na kateri strani ste nazadnje podojili otroka obrnjen navzgor (LEFT za levo stran, RIGHT za desno). Ko boste ponovno pristavljali otroka, poglejte zapestnico, da vas opomni, na kateri strani ste to storili nazadnje. Obrnite zapestnico in pristavite otroka na tisto stran, kot je zapisano na zapestnici.

Zapomnite si, da imate zapestnico vedno nameščeno tako, da je napis (skladno s prakso), obrnjen na vzgor, dokler ponovno ne pristavite otroka. Tako preprosto!

Če morate dojiti otroka v temi, je beseda RIGHT (desno) izbočena, beseda LEFT (levo) pa je vbočena, tako lahko tudi preprosto z otipom veste, na katero stran morate pristaviti otroka, ne da bi morali zato prižigati luč.

Nastavite indikator na pozicijo 0 ur (hours) ter drugega na pozicijo 0 minut (minutes). Beležite posamezno dojenje in ga zaokrožite na 5 minutno natančnost. Premaknite minutni indikator na ustrezno mesto. Ko boste obrnili zapestnico od znotraj navzven, boste še vedno videli, koliko časa ste nazadnje dojili otroka.

Beležite lahko tudi skupno trajanje dojenja. Zabeleženim prejšnjim minutam samo dodate nove. Nastavite urni indikator ter minutni indikator na 5 minutno natančnost. Indikatorje pustite na mestu v opomin, koliko časa ste nazadnje dojili, dokler ponovno ne pristavite otroka.

Podobné příspěvky: