Pričevanja

Zapestnico sem dobila pozno, vendar nikakor ne prepozno. Že od začetka, ko sva se še lovila z dojenjem, sem imela težave, sploh ponoči – kako si zapomniti na kateri strani sva končala z dojenjem? Potem pa mi je prijateljica pokazala Milk Band in še moj dragi je bil navdušen! Ponavadi sem namreč spraševala njega, če se spomni 🙂 Je zelo priročen, diskreten, lepih barv in seveda nadvse uporaben. Tudi ponoči se enostavno “prebere”. Priporočila sem ga že 2 prijateljicama in vsekakor ga bom še ostalim.
Marija

Tako vesela sem, da so izumili te zapestnice! Dojim svojega drugega otroka in sem pri tem zelo uspešna – zahvaljujoč vašemu izdelku. Ko sem bila noseča s svojim prvim otrokom, sem razmišljala, kako super bi bila kakšna taka stvar – hvala, ker ste jo naredili. Vsem, ki jih poznam in dojijo jim omenim zapestnico, pa tudi kupim jo vsaki doječi prijateljici.
Sara

Zapestnico za dojenje sem prejela kot darilo, ko sem rodila svojega tretjega otroka in sem navdušena! Zapestnica na netežaven način pomaga pri sledenju hranjenja dojenčka. Všeč mi je zapestnica v modri barvi, je zelo mehka ter prijazna do moje kože. Definitivno najboljši izum, kdajkoli! Sprašujem se le, zakaj tega niso izumili prej?
Denise

Obožujem ta izdelek in ga ves čas uporabljam! Uporabljala sem ga celo za beleženje koliko kozarcev vode na dan sem spila. Všeč mi je, ker je tako diskretna. Ne vpije "sem doječa mama!" Kako pametno!
Hailey

Sem mati 13 mesečnega Gavina, ki se še vedno doji – oh, kako bi si želela te zapestnice kakšno leto nazaj! Nekako sem uspevala s tem, ko sem si na zapestje nadela elastiko za lase, ampak kako izvrstna ideja ja Milk Band! Moja svakinja je v 3 mesecu nosečnosti in zagotovo bom naročila zapestnico tudi zanjo. Odločena je, da bo dojila, ker je bila priča moji izvrstni izkušnji. Kar tako naprej Jenny! Želim vam veliko uspeha s to pogruntavščino.
Heather

Moj sin je imel le 3 dni in že sem imela težave pri pomnenju na kateri strani sem ga nazadnje dojila. Prijateljica mi je prinesla eno vaših zapestnic za dojenje in od takrat nimam več nobenih težav! Zapestnica rešuje življenje!
Katie

V juniju z ženo pričakujeva najinega prvega otroka. Morala sva se poslužiti IVF zdravljenja, ki zahteva številne hormonske terapije z injekcijami, ponavadi v zadnjico. Vedno sva pozabila v katero stran bi morala vbrizgati zdravilo tisti večer. Nisva imela Milk Band-a, ampak si predstavljam, da bi nama precej pomagal. Izjemen izdelek!
Dan

Spoštovani Milk Band-ovci,
želela sem samo reči hvala! Slučajno sem naletela na vaš izdelek (na internetu), mesec po rojstvu dvojčic (Amelia in Heath). Naveličana sem bila uporabe varnostnih zaponk, da sem si zapomnila, katera od dvojčic se bo naslednjič dojila na kateri strani, in si skušati zapomniti, katera zaponka predstavlja katero od dvojčic. Naročila sem roza in modro zapestnico in nikoli več se nisem obrnila nazaj! Z lahkoto sem si zapominla na kateri strani se je katera dojila in kdaj sta to počeli nazadnje. Nič več ugibanja! Hvala, ker ste mi olajšali zadnjih 6 mesecev. Nikoli si nisem mislila, da nekaj tako majhnega in preprostega lahko naredi tako razliko. Sestrična ima zdaj zdaj rok in sem ji že kupila enega za darilo. Prav tako jo priporočam vsaki doječi materi, ki jo poznam. Pripravljam se k odstavitvi malčic in vem, da bom zagotvo pogrešala zapestnici, ampak jih bom shranila, za vsak slučaj, če bi jih še kdaj potrebovala.

Heather

Kupila sem Milk Band zapestnico pri lokalnem svetovalcu za dojenje, ko je moja hči imela 8 dni, saj si zaradi prekomerne utrujenosti enostavno nisem uspela zapomniti, na kateri strani sem nazadnje dojila. Prvič, ko sem jo uporabila sem vedela, da mi bo "rešila življenje". In res je bilo tako! Od takrat je nisem snela, pa čeprav je hči stara že več kot 3 mesece, in je tudi nimam namena sneti v bližnji prihodnosti. Vedno bom priporočala vašo zapestnico za dojenje vsem nosečim in doječim prijateljicam, ker jo obožujem in si ne znam
predstavljati življenja brez nje!

Amanda

Podobné příspěvky: